Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 17 decembrie 2016. Leu: Muncitor şi ambiţios

Astăzi nativii săgetător debordează de energie. Însă şi berbecii au parte de un sfârşit de săptămâna reuşit. Au şansa să plece într-o călătorie care le va redă bună dispoziţie. Indicat ar fi să nu stea prea mult pe gânduri şi să se apuce de împachetat.

de Redactia Observator

la 17.12.2016 , 09:48

Astăzi nativii săgetător debordează de energie. Însă şi berbecii au parte de un sfârşit de săptămână reuşit. Au sansa sa plece intr-o calatorie care le va reda buna dispozitie. Indicat ar fi sa nu stea prea mult pe ganduri si sa se apuce de împachetat.

***

Chiar daca veti primi multe propuneri astazi, analizati-le cu mare atentie , taurilor. Nu va grabiti in a lua o decizie care v-ar putea aduce probleme.

Vezi și

***

Pe acelaşi subiect

Gemenii se bucura din plin de relatiile sentimentale astazi. Vor lasa deoparte stresul de la birou si se vor relaxa in compania persoanei iubite.

***

Pe raci ziua de astazi ii gaseste in compania unui prieten vechi. A trecut ceva timp de cand nu au mai povestit asa ca acum este momentul potrivit.

***

Relaţiile sentimentale trebuie să fie pe primul loc astăzi pentru lei. O cină romantică sau o declaratie de dragoste e cheia către inima partenerului.

***

Fecioarele sunt invitate la un eveniment de la care nu ar trebui sa lipseasca. Spre seara vor avea discutii serioase cu un membru al familiei.

***

Balantele sunt extrem de crative astazi ! Ar trebui sa profite din plin de asta. Desi programul de la birou le cam incurca, vor gasi timp pentru toate.

***

Si scorpionii au ceva batai de cap la locul de munca. Le este recomandat ca la sfarsitul zilei sa lase deoparte grijile si sa se relaxeze.

***

Relatiile cu partenerul de viata le merg de minune sagetatorilor. Sunt plini de viata, iar partenerul ii incurajeaza pe toate planurile.

***

Daca v-ati saturat de monotonie, astazi e momentul pentru schimbare, nativi capricorn. O excursie la munte alaturi de prieteni dragi ar fi ideala.

***

Pe varsatori ziua de astazi ii surprinde la cumparaturi. Au o lista lunga, asa ca vor avea ceva de stat prin magazine.

***

Iar peştii îşi îndeplinesc mai multe dorinţe astăzi. Însă, trebuie să fie foarte atenţi şi să îşi menţină realismul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei, 17 decembrie 2016. Leu: Muncitor şi ambiţios