Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 19/01/2016. Fecioarele au mare nevoie de odihnă

Fecioarele au mare nevoie de odihnă. Oboseala din ultima vreme le poate aduce probleme de sanatate serioase.

Vezi și

Berbecii au parte de success in afaceri astazi însa o ruda în varsta le va da batai de cap. Trebuie sa îşi pastreze calmul si sa trateze problemele cu zâmbetul pe buze.

Taurilor nu le convine nimic şi simt nevoia să facă schimbari majore în viaţa lor. Poate o redecorarea a casei sau schimbarea locului de muncă.

O dimineaţă agitată pentru gemeni, se pare că o problema financiara mai veche creează tensiune în relatia de cuplu. Ar fi bine să se sfatuiască cu persoana iubită.

Racii au agenda încarcata, o zi agitată în care au mare nevoie de calmitate, altfel riscă să nu le iasa nimic.

Nativii leu stau foarte bine la capitolul finanţe , castiga banii cu usurinţa dar îi cheltuie şi mai repede pe cat îi face. Trebuie să fie cumpătaţi.

Fecioarele au mare nevoie de odihnă. Oboseala din ultima vreme le poate aduce probleme de sanatate serioase.

Balanţele înclina spre distractie astazi, işi îndeplinesc obiectivele la locul de muncă iar a doua parte a zilei este destinata relaxarii.

Scorpionii sunt dezamagiti, tocmai de persoana în care si-au pus toata increderea. Însă finele zilei aduce o veste buna din partea familiei.

Simt nevoia sa faca o investitie importantă, săgetatorii, însă trebuie sa cântăreasca de doua ori înainte decizia luată.

Li se pregateste o surpriza placută capricornilor, astazi primesc o veste bună in legatura cu o afacere. Au toate motivele să petreaca.

Varsatorii sunt cu capul in nori , îndragostiti pana peste cap şi fara chef de muncă. Este recomandat sa nu ia decizii importante astazi.

Nativii pesti incep ziua cu dreptul, au succes în afaceri dar şi în dragoste.Astazi vor primi numai vesti bune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 19/01/2016. Fecioarele au mare nevoie de odihnă