Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24/11/2015! O nouă iubire la orizont pentru berbeci!

Taurii simt nevoia sa fie singuri astăzi. Ar fi mai bine pentru ei să încerce să scape de acest sentiment şi să caute compania prietenilor apropiaţi.

Vezi și

O nouă iubire la orizont pentru berbeci! Sunteţi însă pregătiţi pentru o relaţie sau vreţi să vă mai distraţi?

Taurii simt nevoia sa fie singuri astăzi. Ar fi mai bine pentru ei să încerce să scape de acest sentiment şi să caute compania prietenilor apropiaţi.

Cu un zâmbet, problemele voastre se vor rezolva, dragi gemeni! Aşa că nu ezitaţi să vă folosiţi şarmul pentru a trece mai uşor peste obstacolele cotidiene!

Timpul le va lipsi cu desăvârşire racilor. Pentru o amărâtă de ştampilă sau o adeverinţă vor fi nevoiţi să sprijine pereţii unui ghişeu întreaga zi.

Leilor le vor lipsi lei din portofel dar asta nu-i va împiedica să se distreze. Acasă la un prieten, în parc sau în pub, indiferent cum îşi vor petrecere seara, vor fi în centru atenţiei.

Cei născuţi în fecioară încearcă să fugă de responsabilităţi. Asta se va vedea cu ochiul liber, iar cei din jur vor lua măsuri drastice împotriva lor

Nici balanţele nu se vor omorî cu munca. Sunt obosiţi, nu au chef sau îi doare capul. Cam astea sunt scuzele pe care le veţi auzi de la aceşti nativi.

Scorpioniii nu-şi vor permite să se odihnească. Stau prost cu banii aşa că vor ţine morţiş să-şi impresioneze şeful. Doar doar vor prinde o primă.

Săgetătorii sunt puşi pe harţă astăzi. Aceştia vor trimite săgeată după săgeată în toate direcţiile. Ar trebui totuşi să se aştepte şi la o ripostă pe măsură.

Dragi capricorni, astazi veţi da dovadă de o creativitate sporită, iar acest lucru o să trezească invidia în rândul colegilor sau partenerilor. Nu ezitaţi sa profitaţi de acest lucru!

Ambiţile voastre v-au ajutat să ajungeţi asa departe, dragi vărsători. Este timpul să mai adaugaţi câte ceva şi în lista de prieteni, nu doar in CV. Se cere puţină socializare!

Peştii vor înota în ape tulburi la serviciu. Dacă nu vor fi diplomaţi în discuţiile cu superiorii s-ar putea trezi cu o penalizare la salariu sau mai rău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 24/11/2015! O nouă iubire la orizont pentru berbeci!