Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24/12/2015. Leii au luat primă de Crăciun

Craciunul deja e unul fericit pentru lei! Au primit prima, iar şeful e foarte mulţumit de prestaţia lor în ultimul timp! Ţineţi-o tot aşa! Iată ce ne rezervă astrele și pentru restul zodiilor

Vezi și

Astăzi, berbecii ar trebui să se simtă liberi să exploreze! Iar când spun asta mă refer la libertate totală. Orice ideea vă vine în cap aveţi încredere în ea!

Voi,taurilor ştiaţi şi acum o săptămână că vine Craciunul şi cu toate astea aţi lăsat totul pe ultima sută de metrii. Cu puţină răbdare veţi găsi tot ceea ce căutaţi!

Nu chiar totul trebuie să fie făcut de voi, dragi gemeni. Bucuraţi-vă de concediu si lasaţi planurile de la muncă pentru anul viitor!

Sa gândească pozitiv! Asta îi sfătuiesc pe nativii raci! Lăsa-ţi coşmarul de azi-noapte în urmă! Suntem ce gândim, asa se spune!

Craciunul deja e unul fericit pentru lei! Au primit prima, iar şeful e foarte mulţumit de prestaţia lor în ultimul timp! Ţineţi-o tot aşa!

Dupa distracţie, vine munca, dragi fecioare! Aveţi forţe proaspete şi abia aşteptaţi sa vă luptaţi pentru ascensiunea profesională!

Balanţele se gândesc astăzi la anul care a trecut şi fac o retrospectivă. Ce ar putea schimba în bine? Ce ar putea face în plus? Ei bine vor afla raspunsul!

Sunteţi eroi pentru o zi scorpionilor! Sau mai bine zis mediatori. Ideea e că salvati ziua de la un scandal, o discuţie în contradictoriu care ar fi putut strica întregul Ajun!

Săgetătorii ar trebui să aibă grijă ce vorbesc pentru că riscă sa fie greşit înţeleşi aşa că astăzi ar fi bine sa-şi ţină părerile pentru ei!

Capricornii au un simţ extraordinar şi ar trebui să profite de asta! Garantez ca astăzi nimeni nu îi poate păcăli!

Vărsătorii sunt plini de creativitate. Incearcă să-şi îmbine hainele altfel în această dimineaţă sau vor încerca o reţeră nouă!

Nativii Peşti simt nevoia să fie singuri, cel puţin câteva ore! Aşa că bucuraţi-vă azi de un masaj de relaxare sau citiţi o carte pentru că mâine e Crăciunul şi se petrece îm familie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 24/12/2015. Leii au luat primă de Crăciun