Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 27 aprilie: Bani şi veşti bune pentru Fecioare şi Scorpioni!

Nativii din Fecioară şi Scorpion nu îşi vor mai face griji pe partea financiară în următoarea perioadă.

Vezi și

Nativii din Fecioară şi Scorpion nu îşi vor mai face griji pe partea financiară în următoarea perioadă.

Berbecii îşi dedică tot timpul vieţii sentimentale în această perioadă. Sunt hotărâţi să îşi întemeieze o familie şi nu se mai gândesc la aventură.

Nativii din zodia Taur primesc o propunere interesantă de afaceri. Ar fi indicat să nu ia o decizie imediat şi să se consulte cu cei dragi.

Pe Gemeni, prietenii nu îi lasă sub nicio formă să stea acasă în acest weekend. Nu vor avea de ales şi îşi vor face bagajele pentru o mică escapadă.

Şi Racii sunt cu gândul la distracţie, însă în cazul lor vacanţa va fi ceva mai lungă. Persoana iubită îi va lua prin surprindere.

Leii vor fi nevoiţi să îşi schimbe o parte de programul pe care îl aveau pentru weekend din cauza unor probleme de sănătate pe care nu ar trebui să le neglijeze.

O sumă de bani le va intra în cont azi Fecioarelor. Un prieten le va înapoia o datorie mai veche.

Balanţele vor petrece această minivacanţă în oraş, însă au parte de surprize. Gaşca de prieteni va organiza o petrecere de la care nu trebuie să lipsească.

Pentru Scorpioni, începutul zilei va aduce veşti bune pe plan financiar. Vor face planuri pentru achiziţii importante alături de familie.

Săgetătorii vor primi astăzi o mulţime de telefoane şi invitaţii. Se vor decide în ultimul moment sa dea, totuşi, o fugă până la mare.

Capricornii primesc un cadou neaşteptat la primele ore ale dimineţii. Pot fi nişte bilete de avion către o destinaţie pe care îşi doreau să o viziteze de foarte mult timp.

Vărsătorii profită din plin de timpul liber. Este posibil să cunoască o persoană cu care împart pasiuni comune.

Peştii se lasă purtaţi de sentimente şi aleg să petreacă zilele libere departe de agitaţie, alături de persoana iubită. Ar fi indicat să fie atenţi la drumurile lungi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 27 aprilie: Bani şi veşti bune pentru Fecioare şi Scorpioni!