Antena Meniu Search
x

Un hoț lăsat liber îşi terorizează victima. A intrat din nou peste ea, chiar în miezul zilei, în centrul Capitalei

Un jefuitor lăsat liber îşi terorizează victima. A intrat din nou peste ea, chiar în miezul zilei, în centrul Capitalei.

Vezi și

Un jefuitor lăsat liber îşi terorizează victima. A intrat din nou peste ea, chiar în miezul zilei, în centrul Capitalei. Tânăra şi colegele ei de birou au asistat la scene şocante. L-au văzut chiar cum se droghează în faţa lor.

Iar când au cerut explicaţii, anchetatorii nu au fost prea darnici. Poliţiştii ar fi cerut târziu înlocuirea măsurii controlului judiciar, deşi individul a lipsit de mai multe ori la vizitele obligatorii de la secţia de poliţie. 

În urmă cu câteva zile, bărbatul a dat buzna în sediul firmei pe care Mihaela Tudor o administrează. A venit să-i ceară să renunţe la procesul deschis după jaful dat în timpul nopţii, însă nu părea că are gând de împăcare, spune victima.

Colegele Mihaelei s-au sunat de mai multe ori la 112. Povestesc că au văzut cum agresorul se droghează în faţa lor. 

Acum câteva luni, individul a forţat o fereastră şi a reuşit să plece cu mai multe laptop-uri. 

A fost prins, însă nu a stat prea mult după gratii. 

In luna noiembrie, atunci cand judecatorii au inlocuit masura arestului cu controlul judiciar pentru 60 de zile, procurorii de la sectorul 3 nu au considerat necesar sa conteste aceasta decizie. Asta in conditiile care tot ei au instrumentat in ultimii ani 12 dosare penale ale acestui barbat. 

Procurorii nu au mai cerut nici prelungirea controlului judiciar. Victima a angajat o firmă de pază, de teamă că poate fi oricând atacată. 

Surse din Poliţie spun instanţa a fost sesizată de mai multe ori, că bărbatul nu s-a prezentat pentru controlul judiciar. Însă, Judecătoria Sectorului 3 a constatat că sesizarea a fost făcută prea târziu, după ce măsura expirase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un hoț lăsat liber îşi terorizează victima. A intrat din nou peste ea, chiar în miezul zilei, în centrul Capitalei