Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii aşteaptă din ce în ce mai mulţi turişti pe litoral, pentru a recupera pierderile provocate de ploile de Rusalii

Vremea s-a îmbunat în a doua zi de Rusalii. I-a lăsat pe turişti să se bucure de mare. Cei mai fericiţi au fost copiii, care s-au putut zbengui în voie în valuri. De miercuri, se răspândesc şi ultimii nori şi lasă loc soarelui pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.06.2021, 19:41

Vezi și
  • Specialiştii anunţă zile din ce în ce mai călduroase pe litoral.

Litoralul a arătat astăzi ca în vremurile bune. Mulţi oameni pe plajă şi mai mulţi în apă: "Îmi place să înot, să admir marea, să strâng scoici, lucruri normale pe care le pot face la mare". 

Este atmosferă de vară pe litoral, cu 25 de grade în aer şi 20 în apa mării, valori perfecte de care turiştii au profitat din plin astăzi: "Am prins de toate sejurul ăsta, de la coduri roşii, la vreme cum trebuie, în sfârşit". Iar după o baie în mare şi o sesiune de bronz, aglomeraţia s-a mutat în restaurante.

Cristian Podosu, bucătar: Astăzi să facem nişte fructe de mare, în stil mediteranean, cu roşii uscate şi măsline, o să le flambăm în coniac, este ceva ce îşi doreşte oricine să mânânce la mare.

Specialiştii anunţă zile din ce în ce mai călduroase pe litoral

Pe acelaşi subiect

Vremea pe litoral va continua să fie frumoasă şi în zilele ce urmează.

Laura Simion, manager hotel: Se anunţă în sfârşit zile de vară şi foarte călduroase, ceea ce face ca, deşi parte dintre turişti au plecat, o altă parte, mare parte, să vină la cazare.

Lucian Marcu, administrator plajă: Plaja este şi mai mare, şezlongurile sunt şi mai confortabile, nu ne rămâne decât să sperăm că vremea va ţine în continuare cu noi şi aşteptăm turişti.

Cristina Ciorbaru, șef recepție: Avem rezervări cu early booking rezervate de foarte mult timp, oaspeţii încă sună la noi, încă efectuăm rezervări.

În weekendul viitor sunt anunţate temperaturi tipice de vară la mare, în jur de 30 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii aşteaptă din ce în ce mai mulţi turişti pe litoral, pentru a recupera pierderile provocate de ploile de Rusalii