Antena Meniu Search
x

Hotelierii de la malul marii au crescut preturile la cazare cu aproape 20%

Iulie arde in termometre, dar si in buzunare. Hotelierii de la malul marii au crescut preturile la cazare cu aproape 20%. Cei care-si doresc o saptamana de vacanta pe litoralul romanesc platesc chiar si 220 de euro pentru o noapte la un hotel de patru stele

Vezi și

Caldura mare pe litoral, iar tarife si mai mari. Daca de canicula scapi cu o baie in mare sau o bere rece, cu preturile n-ai cum s-o scoti la capat daca vrei musai o vacanta pe litoralul romanesc.

In unele statiuni, hotelierii s-au grabit si au umflat preturile, inca din week-end cu aproape 20%. Asa a ajuns o noapte la un hotel de trei stele din Mamaia sa coste chiar si 350 de lei, iar la patru stele, cat un sejur de o saptamana in Grecia.

Unele tarife sunt de-a dreptul ametitoare pentru pentru buzunarele celor care economisesc un an intreg pentru o vacanta la mare. Pentru ei mai avantajoase sunt ofertele hotelurilor din Costinesti, unde mai gasesti camere cu 170 de lei pe noapte. Tarife mai mari sunt de astazi si la Venus, Saturn sau Eforie.

"S-au majorat de astazi tarifele cu 12%. Camera dubla este 245 de lei cu mic dejun inclus pentru doua persoane", a explicat Claudiu Catlariu. Mai ieftin ramane sudul litoralului, chiar daca si acolo patronii hotelurilor au umblat la preturi. Totusi, pentru o camera turistii platesc si cu 40% mai putin decat in statiunile din nord. O noapte la o pensiune de trei stele din 2 Mai costa 150 de lei. Oferte sunt din plin, chiar si pentru cei care cauta luxul. Si nu sunt putini de vreme ce hotelurile de cinci stele nu duc lipsa de clienti.

La vecinii bulgari, de exemplu, o saptamana in Albena costa in jur de 300 euro. Iar in insula greceasca Rhodos, 200 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii de la malul marii au crescut preturile la cazare cu aproape 20%