Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii s-au pregătit deja pentru Ziua Femeii. Cât costă un sejur plin cu surprize de 8 martie la Băile Felix

Martie este luna în care natura renaşte, soarele începe să ne răsfeţe, iar femeile sunt în centrul atenţiei. Special pentru ele, de Ziua Internaţională a femeii, staţiunea Băile Felix îşi deschide porţile şi le invită pe doamne şi domnişoare să se bucure de un adevărat răsfăţ. Băile în piscină sau jacuzzi, dansurile de aqua zumba şi mesele îmbelşugate cu bucate alese vor fi doar câteva dintre surprizele care îi aşteaptă pe turişti.

de Georgiana Botez

la 24.02.2023, 08:41

Vezi și

În mai puţin de două săptămâni se sărbătoreşte Ziua Femeii, iar hotelierii şi proprietarii de pensiuni s-au pregătit deja pentru marea zi. Doamnele şi domnişoarele vor fi aşteptate cu cele mai frumoase urări, flori şi cadouri.

Dana Silaghi, recepționer: Turiştii au accesul gratuit pe toată perioada sejurului, la spa, divertisment, aqua zumba.

Ionuţ Buz, administrator pensiune: Facilităţile prevăd ceea ce înseamnă jacuzzi, piscină, prânzul festiv, iar sejurul este între 650 şi 850 de lei/ persoană.

Chiar dacă în meniu sunt bucate tradiţionale, femeile sunt aşteptate cu preparate festive.

Pe acelaşi subiect

Cătălin Buz, bucătar: Pe doamne o să le întâmpinăm cu floare şi un pahar de șampanie din partea casei. După care urmează un pachet cu o cină festivă pentru opt martie. O să pregătim o gustare şi un preparat de bază, bazat pe preparate internaţionale.

Multe dintre doamne au decis deja unde vor petrece 8 martie

Multe dintre doamne au decis deja unde îşi vor petrece în acest an Ziua de 8 martie. Se vor întoarce în staţiunea din Bihor.

"Şi anul trecut am fost la fel. A fost foarte frumos", a spus o femeie. "Am fost şi anul trecut de opt martie. Am fost plăcut surprinsă ca de fiecare dată când am venit aici", susține altcineva.

Reprezentanţii staţiunii îi aşteaptă pe turişti şi în vacanţele de Paşte, dar şi de 1 Mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii s-au pregătit deja pentru Ziua Femeii. Cât costă un sejur plin cu surprize de 8 martie la Băile Felix