Antena Meniu Search
x

Ia 40 de pastile pe zi. Dacă nu le ia, moare

E greu de spus care din multele boli pe care le are o va răpune mai întâi. Are 44 de ani şi suferă de inimă, de plămâni, de colon şi de rinichi.

Vezi și

E greu de spus care din multele boli pe care le are o va răpune mai întâi. Are 44 de ani şi suferă de inimă, de plămâni, de colon şi de rinichi.

Nu mai are tiroidă, iar cancerul a lăsat-o fără sâni. De 15 ani, afecţiunile avansează încet, dar sigur. Tratamentul e ca un teren minat pe care calcă în fiecare zi.

Ziua Ginei nu începe cu o cafea, ci cu un pumn de pastile. Şi tot aşa se termină. N-a fost aşa tot timpul. Până la 29 de ani a fost sănătoasă tun. Coşmarul a început în 1999, când a descoperit o problemă la tiroidă.

Medicii i-au scos-o şi au trimis-o acasă. Doi ani mai târziu a aflat că trebuie să renunţe la sâni, din cauza unor suspiciuni de cancer. Apoi, încet, dar sigur, bolile au început să-i atace plămânii, inima, rinichii şi colonul.

Tratamentul costă peste 400 de lei pe lună. Mult peste pensia de handicap pe care o primeşte de la stat. Şi nici măcar nu ia toate pastilele. Singurul ajutor al femeii e familia.

Soţul priveşte neputincios bolile femeii. Nu le ajung tot timpul banii de medicamente. Gina are zile bune şi zile rele. În cele bune îşi aminteşte să zâmbească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ia 40 de pastile pe zi. Dacă nu le ia, moare