Antena Meniu Search
x

I-a făcut surorii mai mici moartea cadou! Sora tinerei care a murit în Bulgaria, bântuită de regrete

La o lună de la tragedia din Bulgaria, Adriana, sora tinerei care a murit în autocarul răsturnat, e bântuită de regrete

Vezi și

La o lună de la tragedia din Bulgaria, Adriana - sora tinerei care a murit în autocarul răsturnat - e bântuită de regrete

Vacanţa pe care a câştigat-o la concursul unei agenţii i-a răpit sora. Adriana a privit-o cum moare, fără să o poată salva. Îşi spune şi acum că, dacă sora ei nu ar fi acceptat să o însoţească, ar fi trăit. Astăzi, Adriana a păşit cu greu în casa de unde, în urmă cu o lună, ea şi Simona plecau fericite spre ultima lor vacanţă împreună.

La o lună de la accidentul din Bulgaria care i-a răpit sora, Adriana s-a întors acasă. Ca să se vindece, trupul ei are nevoie de recuperare medicală. Iar sufletul, de timp. Adrianei îi este greu să păşească în casa de unde, în urmă o lună, a plecat împreună cu Simona în vacanţă în Turcia.

Vacanţa a fost cadoul ei pentru Simona. Un premiu pe care îl câştigase la concursul unei agenţii şi pe care a vrut să-l împartă cu sora ei.

Înainte să urce în autocarul care urma să îi aducă în ţară, Adriana şi câţiva prieteni au aruncat câte o monedă în mare. Şi-au promis atunci că se vor revedea, în acelaşi loc, anul viitor.

Drumul spre casă s-a frânt brusc, aproape de Veliko Târnovo. Într-o curbă, autocarul lor a derapat pe şoseaua udă.

Simona a zburat prin geam, direct în parapeţii de pe marginea drumului. Iar Adriana a privit-o cum moare.

Şi Adriana a fost rănită grav. Un avion al armatei adus-o în ţară. Tânăra de 31 de ani avea fractură de bazin, dar era conştientă. Adriana a fost operată, şi o lună a stat la pat. Nu a ajuns la înmormântarea Simonei. I-a trimis o coroană din trandafiri galbeni, florile ei preferate.

În accidentul din Bulgaria, şase români au fost răniţi grav. Doar Simona a murit. Avea 27 de ani şi o mulţime de vise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » I-a făcut surorii mai mici moartea cadou! Sora tinerei care a murit în Bulgaria, bântuită de regrete