Antena Meniu Search
x

Și-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor a fost Ziua Morţii pentru o tânără de 20 de ani din Lupeni, mamă a doi copii. Iubitul ei s-a transformat într-o fiară după o criză de gelozie.

Vezi și

I-a luat viaţa, fără să-i pese că unul dintre copii lor, un băieţel de nici doi ani, privea cum viaţa se scurge din trupul mamei.

Oribila crimă s-a petrecut după miezul nopţii, când cei mai mulţi dintre locatari se culcaseră. Speriat de ţipetele mamei lui, copilul de un an şi 7 luni a început să plângă. Terifiată, o vecină a sunat la poliţie.

În momentul în care organele de poliţie au ajuns la apartamentul acestora, tânărul a părăsit escaladând geamul apartamentului.

Îl luase cu el şi pe copil. Dar n-a avut scăpare. Poliţiştii au pus rapid mâna pe el. În apartament, anchetatorii au dat peste o imagine care i-a îngrozit. Bărbatul înarmat cu un cuţit a lovit în neştire.

Înainte să omoare, călăul i-a spus tatălui lui ce are de gând.

Bărbatul de 33 de ani s-a întors acum 3 săptămâni din Italia, unde a fost închis pentru furt. Bănuia că, în tot acest timp, tânăra de 20 de ani, alături de care avea doi copii, i-a fost infidelă.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2010. Pe paginile de socializare, aveau zeci de poze împreună. De parcă ştia că sfârşitul e aproape, ieri tânăra scria: "Când viaţa îţi închide o uşă, Dumnezeu îţi deschide o fereastră"

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore. În casă, anchetatorii au găsit şi două bilete în care le-a mărturisit crima. Cei doi copii, rămaşi acum orfani, se află în grija bunicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Și-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor