Antena Meniu Search
x

I-a ucis soţia pentru că l-a concediat

Un bărbat din Slatina s-a răzbunat crunt pe cel care tocmai îl concediase. Supărat, omul s-a dus acasă la fostul său şef, i-a încuiat copilul de şapte ani într-o cameră, iar apoi i-a ucis soţia

Vezi și

Un bărbat din Slatina s-a răzbunat crunt pe cel care tocmai îl concediase. Supărat, omul s-a dus acasă la fostul său şef, i-a încuiat copilul de şapte ani într-o cameră, iar apoi i-a ucis soţia

După ce şi-a dus planul diabolic la capăt, criminalul a plecat cu cheile apartamentului şi cu maşina fostului şef. Poliţiştii încă îl caută. 

Femeia a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul pe care soţul ei îl concediase cu câteva ore mai devreme. Victima era doar cu fiul ei acasă când i-a bătut criminalul la uşă. Acesta l-a încuiat pe cel mic într-o cameră apoi şi-a dus planul diabolic la capăt.

Când a ajuns acasă, soţul ei a găsit uşa încuiată. A sunat-o pe femeie, dar nimeni nu i-a răspuns, aşa că, fără să bănuiască ce s-a întâmplat, a sunat la poliţie. Cu doar câteva minute înainte şi fiul său, încă încuiat într-una dintre camere a sunat la 112, speriat că mama sa nu mai răspunde. În scurtă vreme au înţeles toţi ce s-a întâmplat. Au deschis apoi uşa dormitorului şi au mers în sufragerie. Acolo au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge.

Fostul angajat al bărbatului este acum de negăsit. Acesta a plecat cu cheile apartamentului şi cu maşina fostului său şef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » I-a ucis soţia pentru că l-a concediat