Antena Meniu Search
x

Iar n-avem politicieni la muncă

Mă duc la muncă, dar-ar Dumnezeu să nu găsesc. E o vorbă românească veche, care pare că se potriveşte perfect cu profilul politicienilor români

Vezi și

 Ar fi trebuit să fie forfotă ieri, pe Holurile Parlamentului. În Camera Deputaţilor aleşii aveau treabă în Comisiile Nana şi Juridică, iar la Senat, de asemenea, în comisiile juridice, de apărare şi administraţie. Agitaţia a rămas numai pe hârtie.

Din cauza neparticipării, ar fi, de fapt, forma gramaticala corectă. Pe fond, domnul Dobriţoiu are dreptate. Colegiile sunt pline de zăpadă. O problemă pe care aleşii n-o pot rezolva. Sau, pot, dar la lopată. Ceea ce nu e cazul. Unii au încercat să fie mai tare ca. neaua.

Deputatul PSD de Bacău, Cosmin Necula a plecat la drum cu gândul să ajungă în capitală.

Nici colegul său de partid şi vecin de judeţ, deputatul de Vrancea, Ciprian Nica nu a fost mai norocos. Dimpotrivă. Alţii n-au avut încotro! De voie-de nevoie au plecat spre Bucureşti.

Şi chiar dacă aleşii ar fi reuşit să ajungă în capitală s-ar fi împotmolit în curtea Parlamentului!

Oricum, la cum arată prognoza meteo sunt şanse ca Parlamentul să nu-şi reia activitatea pe 3 februarie, aşa cum este stabilit oficial! Oficial, le merge bine!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Iar n-avem politicieni la muncă