Antena Meniu Search
x

Străzile pe care locuiesc politicienii au fost curăţate CA LA CARTE, în timp record

Ai funcţie, n-ai zăpadă. Pe scurt, statutul aleşilor în raport cu viscolul. În timp ce muritorii de rând s-au trezit îngropaţi la propriu în zăpadă, mulţi politicieni nici n-au fost nevoiţi să mişte un deget. Cu o pilă nu se face primăvară, dar se deszăpezesc o stradă, două, trei.

Vezi și

Cartierul rezidenţial Cotroceni arată, după viscol, ca-n poveşti. Una de groază însă pentru locuitorii săi. Căci, pe alocuri, zăpada are şi jumătate de metru.

Interesul naţional pare că merge mână-n mână cu interesul personal! Singura stradă din Cartierul Cotroceni la negru este strada pe care locuieşte vicepremierul Gabriel Oprea.

Norocos este şi al treilea om în stat, preşedintele Camerei Deputaţilor. Valeriu Zgonea se poate mândri cu probabil singurul trotuar circulabil şi cu strada curăţată ca-n manual.

S-a urcat nervos în maşina de protocol nu înainte de a ne răspunde la fel de nervos că nu domnia sa a dat la lopată, ci cei de la RAAPPS, căci stă, bineînţeles, într-o vilă tot de protocol. Şi pentru că ne-a îndrumat spre casa premierului.

De mobilizare la domiciliu nu se poate plânge nici premierul Victor Ponta. Drumul de acces către complexul imobiliar în care locuieşte a fost curtat în schimb nu au fost ridicaţi muntii de zăpadă care îngreuneaza totuşi traficul!

Au fost însă şi oameni cu influenţă certaţi cu lopata şi, probabil, cu "prietenii".

Pe strada ministrului pentru marele proiecte, Dan Sova, lucrurile sunt cat se poate de clare, la fel ca si la ministerul pe care l conduce! Este un haos general! Probabil ca inca lucreaza la un proiect pe hartie despre cum sa deszapezeasaca aceasta strada!

Conform algoritmului de calcul brevetat de Şova am putea aprecia că pe strada sa sunt aproximativ 7,42 tone de zăpadă.

Ca o ironie, cartierul de vile in care locuieste Ramona Manescu este acoperit de zapada chiar si la ore bune dupa ce viscolul s-a oprit in capitala!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Străzile pe care locuiesc politicienii au fost curăţate CA LA CARTE, în timp record