Antena Meniu Search
x

Iarna vine în doar câteva zile! Duminică temperaturile scad cu 10 grade Celsius!

Iarna vine la sfârşit de săptămână! Va ninge la munte, după zile întregi în care un val de aer cald a adus în România temperaturi neobişnuit de mari. Iar zăpada ar putea acoperi mai multe zone din ţară, la începutul săptămânii viitoare.

Vezi și

Iarna vine la sfârşit de săptămână! Va ninge la munte, după zile întregi în care un val de aer cald a adus în România temperaturi neobişnuit de mari. Iar zăpada ar putea acoperi mai multe zone din ţară, la începutul săptămânii viitoare. Culmea, anotimpurile s-au decalat atât de mult, încât la iarnă vom avea vreme de primăvară, anunţă meteorologii străini.

Luna octombrie a început cu ninsori şi s-ar putea termina la fel. Chiar din acest weekend, se întorc ploile, lapoviţa şi chiar zăpada, la munte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Va fi încă un şoc pentru România, după două săptămâni în care ne-am bucurat de soare şi temperaturi de mai. Au fost şi 25 de grade, cu mult mai mult decât ar fi normal în miezul toamnei. În câteva zile, termometrele vor scădea brusc, chiar şi cu 10 grade Celsius. Primul val de frig s-a simţit chiar din zori în Bucureşti.

În toată ţara, urmează o perioadă cu multe ploi. În Timişoara şi Arad vor începe încă din această noapte. Mâine va ploua în vestul, nord-vestul şi centrul României, iar sâmbătă în Oltenia, Muntenia şi restul Transilvaniei. Meteorologii spun că duminică va fi cea mai rece zi, cu maxime de 17 grade.

Vremea va continua să se răcească. Însă nu va ajunge la valori extrem de mici, nici măcar în lunile următoare. Meteorologii străini spun că iarna lui 2019 va împărţi Europa în şase zone.

În timp ce furtunile, precipitaţiile şi frigul vor cuprinde mare parte a continentului, va fi cald în România, Italia, Spania şi Portugalia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iarna vine în doar câteva zile! Duminică temperaturile scad cu 10 grade Celsius!