Antena Meniu Search
x

Nouă lovitură pentru Ilie Năstase. Reacţia fostului jucător după ce a primit interdicție și la Roland Garros

Ilie Năstase primeşte o nouă lovitură. Fostul numărul unu mondial a fost interzis chiar astăzi şi la turneul de la Roland Garros. Decizia Federaţiei Franceze de Tenis a fost anunţată pe o reţea de socializare şi vine după ce Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie.

Vezi și

Fostul numărul unu mondial a fost interzis chiar astăzi şi la turneul de la Roland Garros. Decizia Federaţiei Franceze de Tenis a fost anunţată pe o reţea de socializare şi vine după ce Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie.

Scandalul iscat de Ilie Năstase la Fed Cup este încă pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Ultima lovitură primită de fostul numărul unu mondial vine de la Roland Garros.

Nu ştiu, nu am primit nimic oficial, eu nu ştiu, dumneavoastră ştiţi mai bine, eu nu am de unde să ştiu. Nu mă interesează, nu comentez, a spus, în replică, Ilie Năstase.

Anunţul vine la doar trei zile după ce oficialii de la Wimbledon au anunţat că fostul mare tenismen român nu va fi primit la Grand Slam-ul britanic.

Ilie Năstase a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, după ce fusese finalist și în 1971.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nouă lovitură pentru Ilie Năstase. Reacţia fostului jucător după ce a primit interdicție și la Roland Garros