Antena Meniu Search
x

Imagini apocaliptice la Rânca, după vijelia groaznică. Drumurile au fost acoperite de gheață, după căderile de grindină (VIDEO)

Scene dramatice au fost filmate la Rânca, unde o cantitate impresionantă de grindină a căzut în timpul vijeliei care mătură toată ţara în acest moment.

Scene dramatice au fost filmate la Rânca, unde o cantitate impresionantă de grindină a căzut în timpul vijeliei care mătură toată ţara în acest moment.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, de la ora 11.00, până joi la ora 21.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25... 30 l/mp şi cu precădere în nord-vestul ţării şi în zona Carpaţilor Occidentali pe arii restrânse 50...60 l/mp”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, temporar, vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55...60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65...70 km/h şi vijelii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Imagini apocaliptice la Rânca, după vijelia groaznică. Drumurile au fost acoperite de gheață, după căderile de grindină (VIDEO)