Antena Meniu Search
x

Imagini de COŞMAR pe DN1: Doi oameni au MURIT şi alţi opt au fost răniţi într-un grav accident rutier

Doi oameni au murit şi 8 au fost răniţi după ce trei autovehicule - un autoturism, un microbuz cu pasageri şi un TIR - s-au ciocnit. Şoferul microbuzului şi cel al TIR-ului au murit pe loc.

Vezi și

Doi oameni au murit şi 8 au fost răniţi după ce trei autovehicule - un autoturism, un microbuz cu pasageri şi un TIR - s-au ciocnit. Şoferul microbuzului şi cel al TIR-ului au murit pe loc.

Din microbuz, 8 pasageri au fost duşi la spital cu hemoragii interne, iar unii au fost deja operaţi. Pentru o tânără aflată printre ei, a intervenit un elicopter SMURD.

Victima a fost adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi este în stare gravă. La fel şi alţi 4 răniţi.

Câţiva martori terifiaţi, aflaţi într-un microbuz, au filmat clipele de groază.

Impactul a fost prea violent. Şoferul microbuzului şi cel al TIR-ului n-au avut nicio şansă.

Microbuzul este complet distrus în faţă, iar pe lângă el, sunt autoturismul şi TIR-ul. În impact, au izbit gardul unei case.

Elicopterul SMURD a dus unul dintre răniţi, o tânără, la Bucureşti, la Spitalul Floreasca. Victima a fost intubată, este stabilă, dar are mai multe traumatisme. 

O femeie de aproximativ 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral mediu, traumatism toraco-abdominal, traumatism de membre!

În microbuz, pe lângă ea mai erau şapte pasageri. Sunt cu toţii colegi de muncă, angajaţi ai unui complex SPA din Ilfov, spre care se şi îndreptau de dimineaţă.

Cei  cinci bărbaţi şi două femei  au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu hemoragii interne. Unii dintre ei, au fost deja operaţi.

Autoturismul şi TIR-ul veneau dinspre Bucureşti. Din primele informaţii ale poliţiştii, şoferiţa maşinii mici s-ar fi speriat când TIR-ul a vrut să o depăşească, iar amândoi au ajuns pe contrasens, acolo unde era microbuzul cu pasageri.

A urmat impactul. Microbuzul a fost răsucit şi întors spre celălat sens de mers, spre Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Imagini de COŞMAR pe DN1: Doi oameni au MURIT şi alţi opt au fost răniţi într-un grav accident rutier