Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini de la cea mai mică galerie de artă din Capitală: Prin această celulă am democratizat accesul la artă

Dacă aveţi drum pe bulevardul Carol din Capitală- iar dacă nu aveţi, vă sugerăm să vă faceţi- puteţi să participaţi la o expoziţie de artă chiar pe trotuar. Un spaţiu mic, dar cu potenţial foarte mare şi un scop pe care noi îl salutăm cu căldură- să ofere acces tuturor... la picturi sau spectacole live. 

de Lorena Rădulescu

la 02.07.2021 , 16:03

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Daniel loagar- membru fondator celula: Este un spaţiu expoziţional de tip acvariu sau vitrina vizibil tot timpul din stradă. Celula de artă este o galerie unică în Bucureşti pentru că am democratizat accesul la artă. Noi nu avem un program anume, la orice zi, la orice oră oamenii, trecătorii pot vedea obiectul de artă sau performence-ul.

Bogdan: Se creează un dialog foarte usor avand aceasta rama care efectiv ne transpune in partea cealalta a artei. Acum foarte mult timp aici era un magazin de peşte. Într-o discuţie de acum patru ani ne-am decis că ar fi un spatiu foarte frumos pentru tinerii artişti ca sa expuna lucrarile lor noi.

Începând cu anul 2017, Celula a găzduit expoziții și spectacole îndrăznețe. :i... foarte diferite.

Vezi și

Daniel loagar- membru fondator celula:  Am avut un performance de 30 de ore al artistului Teodor Grigoraş. Am avut un live painting legat la ochi.

Pe acelaşi subiect

Daniel loagar- membru fondator celula: De-a lungul celor patru ani de cand ne ocupam de galeria asta. Am capatat fani. Sunt oameni care isi modifica programul sa treaca pe aici sa faca fotografii. Sunt oameni care vin la vernisaje, Sunt oameni care protesteaza si ne lasa diverse obiecte pe aici atunci cand nu sunt de acord cu ce expunem 

Expozițiile se succedă la un interval de două-trei săptămâni.

Daniel loagar- membru fondator celula: Preferam artisti tineri, emergenti, la inceput de cariera. Pentru ca ei au nevoie de mai multa expunere

Ioana Cristodorescu-artist plastic: Am expus la celula acum ceva timp si a fost o oportunitate pentru mine. Mi-a deschis foarte mult si apetitul pentru lucru, dar si dorinta asta de a iesi si expune si mai mult in arta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Imagini de la cea mai mică galerie de artă din Capitală: Prin această celulă am democratizat accesul la artă