Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Bacău a plecat să intervină la un jaf cu maşina de poliţie tractată. Până să ajungă, infractorul dispăruse. Acum este cercetat de superiori

Imaginile zilei vin din Bacău, unde un poliţist a pornit în misiune cu maşina tractată. Deşi fusese reparat cu doar câteva luni în urmă, autoturismul a cedat.

Vezi și

Imaginile zilei vin din Bacău, unde un poliţist a pornit în misiune cu maşina tractată. Deşi fusese reparat cu doar câteva luni în urmă, autoturismul a cedat chiar în timp ce agentul se deplasa la o spargere, la care, evident, nu a ajuns la timp. Poliţistul a filmat întreaga operaţiune şi a postat imaginile pe internet. Acum, este cercetat de superiori.  

Este o misiune contracronometru. Într-un cartier din oraş, un individ periculos sparge o casă şi jefuieşte o familie. Dar, pe urmele lui, maşina de poliţie cedează. Aşa că agentul îşi continuă traseul tractat de un şofer binevoitor. Cu o viteză de 10 kilometri pe oră.

-Nu mai vrea să meargă?

-Nu mai vrea că Ministerul ăsta de Interne numai hârburi ne trimite în teren. Ei stau numai cu maşini bengoase. Se plimbă ăia mari la Bucureşti. Noi ne plimbăm cu... Ele sunt trecute deja. Trebuiau casate de trei ani de zile. Dacă guvernanţii aşa vor, aşa facem.

Pe acelaşi subiect

-Şi cum mai prindem infractorii?

-Alergăm după ei pe stradă. 

O glumă amară care s-a dovedit a fi adevărată. Poliţistul a plecat pe jos în misiune. Dar, până să ajungă, infractorul plecase. Între timp, agentul a sunat la 112 să ceară ajutor. 

-Sărut mâna!

-Am primit un apel de urgenţă să mă deplasez la un apel şi s-a stricat maşina de Poliţie, nu mai porneşte. Îmi puteţi trimite şi mie o pltaformă, ceva? Să anunţaţi pe cei de la...

- Vă fac legătura cu colegii din dispecerat.

Superiorii i-ar fi spus să se descurce singur. Iar acum, îl cercetează. Vor să afle dacă a acţionat corect atunci când a cerut să fie tractat. "S-a dispus efectuarea de verificări cu privire la materialul video apărut în mediul online. De asemenea, s-au luat toate măsurile pentru remedierea deficienţelor, parcul auto este funcţional în proporţie de 90 la sută." 

Maşina care s-a stricat chiar în misiune fusese reparată cu doar câteva luni în urmă. Filmuleţul a ajuns viral. Colegii poliţistului se plâng că pot să-şi piardă viaţa în maşinile de serviciu şi cer explicaţii Ministerului de Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Bacău a plecat să intervină la un jaf cu maşina de poliţie tractată. Până să ajungă, infractorul dispăruse. Acum este cercetat de superiori