Antena Meniu Search
x

Imagini terifiante la Spitalul Județean din Craiova. Pereți plini cu mucegai, uși și dulapuri ruginite în secția de Oftalmologie

Imagini incredibile au fost surprinse în secția de Oftalmologie a Spitalului Județean nr. 1 din Craiova.

Imagini incredibile au fost surprinse în secția de Oftalmologie a Spitalului Județean nr. 1 din Craiova.

Soția unui pacient internat la Secția de Oftalmologie s-a plâns că bărbatul trebuie să suporter condiții greu de descris.

În imagini se poate vedea cum pereții saloanelor sunt scorojiți, la baie mucegaiul este peste tot, iar dulapurile și ușile sunt ruginite.

Pe acelaşi subiect

"Soțul meu este internat acolo, a venit cu o problemă la ochi, dar după câteva zile situația lui s-a agravat din cauza condițiilor, infectilor și tratarea cu indiderenta a cadrelor medicale", a precizat femeia într-un mesaj transmis Observator.

Potrivit acesteia, bărbatul ar fi dost tratata cu dispreț de cadrele medicale, după ce s-a plâns din cauza condițiilor din saloane.

"As vrea să publicați imaginile pentru ca alți pacienti să nu mai suporte ceea ce soțul meu suportă!", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini terifiante la Spitalul Județean din Craiova. Pereți plini cu mucegai, uși și dulapuri ruginite în secția de Oftalmologie