Antena Meniu Search
x

Pentru că nu mai avea loc în maşina poliţiei, un suspect a fost băgat în portbagaj

Un echipaj de poliţie a fost filmat în timp ce îndesa un om al străzii în portbagajul maşinii, ca pe un sac de cartofi.

Vezi și

Un echipaj de poliţie a fost filmat în timp ce îndesa un om al străzii în portbagajul maşinii, ca pe un sac de cartofi. 

Scena s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Călan. Sub privirile uluite ale cumpărătorilor, poliţiştii îl îndeasă pe bărbat în portbagaj, de parcă ar fi sac de cartofi.

Agenţii au fost chemaţi să ia măsuri după ce, între paznicii magazinului şi mai mulţi oameni ai străzii, a izbucnit un conflict. Pe imagini se vede cum un paznic îl loveşte cu bastonul pe unul dintre boschetari, încercând să-l alunge.

Bărbatul se întoarce însă însoţit de doi prieteni care, la fel ca şi el, păreau a fi în stare de ebrietate. Îi ameninţă pe agenţii de pază, deşi cu greu se ţin pe picioare. La scurt timp, apare şi maşina poliţiei locale din care coboară 3 agenţi.

Unul dintre bărbaţii care a reuşit să fugă a fost prins şi el după câţiva metri. De beat ce era, s-a împleticit şi a căzut. Pentru că nu mai avea loc pe banchetă, a fost băgat în portbagaj. Şi aşa a ajuns la secţia de poliţie.

Şefii poliţiei au văzut şi ei imaginile şi spun că îi vor sancţiona pe cei trei agenţi. În apărarea lor, agenţii au spus că a fost vorba de o situaţie tensionată şi că a fost nevoie de măsuri urgente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pentru că nu mai avea loc în maşina poliţiei, un suspect a fost băgat în portbagaj