Antena Meniu Search
x

SCENE ŞOCANTE în Bucureşti! Cristian Boureanu, protagonistul unui scandal monstru pe stradă: ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”

Un scandal de proporţii a avut loc în această după-amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Patru maşini de Poliţie şi o dubă de jandarmi au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între Boureanu şi fiica acestuia, de 15 ani.

Vezi și

Un scandal de proporţii a avut loc în această după amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Patru maşini de Poliţie şi o dubă de jandarmi au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între Boureanu şi fiica acestuia, de 15 ani.

Potrivit spynews.ro, tânăra aflată în maşina tatălui ei a început să strige că este agresată, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei.

Incidentul s-a petrecut  pe o stradă din apropierea Parcului Herăstrău. Ioana, fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, striga disperată ”Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii”. Fata i-a implorat pe oamenii legii să o scoată din maşina tatălui ei.

Pe scaunul din dreapta al maşinii se afla şi bodyguardul lui Boureanu, care asista înmărmurit la scenă, neştiind ce să facă.

Oamenii legii au decis să-i escorteze pe toţi cei prezenţi la secţia de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » SCENE ŞOCANTE în Bucureşti! Cristian Boureanu, protagonistul unui scandal monstru pe stradă: ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”