Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IMAGINI ŞOCANTE! Un bătrân e filmat în timp ce chinuieşte un biet câine. Nici un fel de milă pentru sărmanul animal

Un clip postat recent pe rețelele de socializare surprinde un bătrân filmat în timp ce-și supune câine la un tratament inuman.

de Redactia Observator

la 01.05.2017 , 16:23

Un clip postat recent pe rețelele de socializare surprinde un bătrân filmat în timp ce-și supune câine la un tratament inuman.

Legat de gat cu o sfoara, câinele este târât de bătrân zeci de metrii din simplul motiv ca animalul nu vrea sa meargă unde dorește stăpânul.

Revoltata de ceea ce vede, o tânăra s-a decis sa facă publice aceste imagini, nu înainte de a-l avertiza pe bătrân sa elibereze câinele  pentru ca altfel îl va reclama. Batranului nu-i pasa de acest lucru și își continua drumul nepăsător, răspunzând sec, ca trage de câine doar pentru ca acesta nu vrea sa vina cu el.

Articolul continuă după reclamă

Cea care a postat clipul nu specifica locația unde a fost filmat incidentul si nici cine este bătrânul căruia nu-i este mila de propriul său câine, scrie infoalert.ro.

Între fata care filmează şi bătrân are loc chiar un dialog, acesta din urmă explicând că nu are ce să facă, deoarece câinele nu vrea să meargă altfel acolo unde trebuie dus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Ştiri sociale » IMAGINI ŞOCANTE! Un bătrân e filmat în timp ce chinuieşte un biet câine. Nici un fel de milă pentru sărmanul animal