În ajun de 1 Mai, românii caută micul perfect
Micul de Litoral e mai sărat, Micul de Obor e mai bine făcut, cel de Lehliu e mai zemos. Micii de Medgidia sau Codlea sar ca arşi când aud de concurenţă
Micul de Litoral e mai sărat, Micul de Obor e mai bine făcut, cel de Lehliu e mai zemos. Micii de Medgidia sau Codlea sar ca arşi când aud de concurenţă
1 mai e un pretext. Că micii sunt buni oricând, dar, acum, profităm cu toţii de context. Tot românul e în căutarea micului perfect. Oferta e pentru toate gusturile şi buzunarele. Bucătarii sunt pregătiţi, iar clienţii speră să nu le sară muştarul de la atâta stat la coadă.
De la reţeta primului mic apărut în Capitală, până la cele dietetice, toţi trebuie stropiţi cu bere.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰