Antena Meniu Search
x

Sistemul de încălzire a fost repornit în Capitală, însă nu toţi bucureştenii au avut parte de căldură în case

În mijlocul lui aprilie, românii au mai pus o haină sau o plapumă pe ei, pentru că în multe oraşe din ţară căldura din calorifere s-a lăsat aşteptată.În Capitală, sistemul de încălzire a fost repornit, însă cu probleme în multe locuri.

Vezi și

În mijlocul lui aprilie, românii au mai pus o haină sau o plapumă pe ei, pentru că în multe oraşe din ţară căldura din calorifere s-a lăsat aşteptată. În Capitală, sistemul de încălzire a fost repornit, însă cu probleme în multe locuri.

La prima oră a dimineţii, în Capitală, erau 4 grade. Oamenii au ieşit din casă îmbrăcaţi cu hainele de iarnă.

Din cauza temperaturilor scăzute, Primăria CapitaleI a hotărât să repună în funcţiune sistemul de termoficare, cu toate problemele lui.

Legea spune că după trei zile consecutive cu temperaturi sub 10 grade, căldura poate fi repornită. Teoretic, asta s-a şi întâmplat în Bucureşti. Sistemul de termoficare este de vină.

În cele mai multe oraşe ale ţării, căldura nu a fost oprită. Autorităţile din Deva, Constanţa, Suceava sau Arad parcă au prevăzut că se întoarce vremea rea.

În alte oraşe, unde sistemul de termoficare nu mai exista, locuitorii au centrale de apartamanet, aşa că nu au suferit de frig. Totuşi, în Bucureşti, Piteşti sau Buzău, cine nu a avut centrală proprie, a aşteptat repornirea căldurii. Unii mai aşteaptă şi acum. Pentru ei, medicii au câteva sfaturi.

Persoanele cu afecţiuni cardiovasculare, asmaticii, dar şi cei cu sistemul imunitar scăzut vor avea de suferit în această perioadă. Medicii ne recomandă să mâncăm cât mai multe legume şi fructe, să ne hidratăm şi să ne întărim sistemul imunitar cu vitamine şi minerale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sistemul de încălzire a fost repornit în Capitală, însă nu toţi bucureştenii au avut parte de căldură în case