Antena Meniu Search
x

În Caraibe, fără viză

Vine Paştele, adică urmează câteva zile libere. Başca vin concediile şi, cu toţii, ne gândim, măcar, la locaţii cât mai exotice

Vezi și

Ar fi bine să ştiţi că puteţi ajunge în Paradis fără viză. În Caraibe, insulele de vis din Oceanul Indian, sau în Pacific aveţi nevoie doar de un paşaport valabil cel puţin şase luni de la data sosirii.

Bugetul pentru un sejur în aceste destinaţii este unul pe măsură. De exemplu, o vacanţă de 7 zile all inclusive în Republica Dominicană începe de la 1.200 de euro de persoană pe perioada verii.

Iar pentru aproape 1.700 de euro puteţi petrece în august opt zile în Mauriţius. Pentru 2.500 de euro petreceţi în Seychelle o săptămână de neuitat. Dacă vreţi să combinaţi shoppingul cu plaja, puteţi alege în aprilie, un hotel de trei stele din Emiratele Arabe Unite, pentru care plătiţi 650 de euro de persoană. Dar în acest preţ intră doar micul dejun, şi nicio excursie opţională. Cât despre vize.

Putem sta fără viză 90 de zile în ţări precum Antigua, Bahamas, Belize sau Republica Dominicană din Caraibe. Dar şi în paradisuri mai îndepărate, precum Brunei, Kiribati, Macao, Mauriţiu sau Seychelle.

Atenţie însă, pentru unele destinaţii aveţi nevoie de viză de tranzit pentru SUA în drum către plaja mult visată. Românii pot călători în Fiji, în Pacificul de Sud, şi pot sta până la patru luni, după care au nevoie de viză.

Pentru Emiratele Arabe Unite nu se mai cer vize pentru turiştii români din această lună. Aşa că puteţi face plajă sau shopping cel mult 30 de zile după care sunt obligaţi să plătiţi pentru încă o lună de şedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » În Caraibe, fără viză