Antena Meniu Search
x

În cartierul bucureşean Ferentari, disputele se tranşează cu cuţitul

Ţipete. Ameninţări. Înjurături. Dispute care se tranşează cu cuţitul. Se întâmplă în cartierul bucureşean Ferentari.

Vezi și

 Ţipete. Ameninţări. Înjurături. Dispute care se tranşează cu cuţitul. Se întâmplă în cartierul bucureşean Ferentari. În plină zi. O dovedesc reporterii Observator, care au filmat cu o cameră ascunsă imagini şocante.

Făceau un experiment, după ce britanicii au inclus Ferentariul într-un top al celor mai urâte destinaţii din lume. Reporterii noştri au vrut să vadă cum sunt trataţi dacă pretind că sunt turişti străini care cer indicaţii. Şi au aflat că realitatea din cartier e chiar şi mai dură decât în topurile turistice. Urmăriţi imagini care pot afecta emoţional.

Un individ scoate cuţitul. Şi atacă. O femeie. Un bărbat. Sub ochii a doi copii care plâng. Se întâmplă în plină zi. În stradă. În cartierul Ferentari. Imaginile sunt filmate de o echipă Observator. Reporterul făcea un experiment. Pretindea că e turist străin şi cerea indicaţii. Ca să vadă cât de amabili sunt localnicii cu străinii care ne vizitează. A nimerit însă în mijlocul unui adevărat conflict.

Un bărbat a oprit maşina. Şi a scos un cuţit. Mai întâi a sărit la o femeie. Apoi la bărbatul care a apărat-o. S-a urcat în maşină, nervos. Un individ, din gaşca rivală, l-a atacat la volan. Bărbatul a dat să plece, apoi s-a răzgândit. A dat cu viteză înapoi. A fost cât pe ce să-i calce pe oameni. Între cei care s-au ferit din calea lui se afla şi reporterul Observator.

Dacă ar fi fost un adevărat turist străin, în acest loc, ar fi plecat din ţară cu primul avion. Mai ales că nu e singurul tratament neaşteptat de care a avut parte. Când a cerut indicaţii, în acelaşi cartier, reportarul Observator sub acoperire a fost înjurat şi ameninţat.

Britanicii au inclus cartierul Ferentari în topul celor mai urâte destinaţii din lume din cauza crimelor, a furturilor de maşini şi din buzunare, dar şi a blocurilor sinistre. Înaintea noastră s-au clasat zone ale unor oraşe din Slovacia, Columbia şi Rusia. Pe primul loc al clasamentului ruşinii se situează cartierul Stolipinovo, din Plovdiv, Bulgaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În cartierul bucureşean Ferentari, disputele se tranşează cu cuţitul