Antena Meniu Search
x

100 de hituri româneşti în noaptea de Anul Nou, la cel mai mare concert din Bucureşti

Mult a fost, puţin a mai rămas până la noaptea dintre ani, când toată lumea va petrece pentru a-l primi pe 2018 aşa cum se cuvine.

Vezi și

Mult a fost, puţin a mai rămas până la noaptea dintre ani, când toată lumea va petrece pentru a-l primi pe 2018 aşa cum se cuvine. Pentru câteva ore, Bucureştiul va fi Capitala distracţiei. Petrecerile tematice, cu meniuri cum doar la marile palate găseşti, vor face din noaptea de Revelion o amintire de neuitat. Iar hiturile româneşti vor răsuna în stradă. 

Delia, Holograf, Loredana, Voltaj şi mulţi alţi artişti români vor aduce atmosfera marilor show-uri de pe Broadway la Bucureşti, în noaptea de Revelion. 

Petrecerea Hit Revelion 2018 începe la ora 19.00 şi se va încheia cu un foc de artificii, la miezul nopţii. Cei care s-au organizat din timp şi şi-au dorit să facă din Revelion o noapte de neuitat au avut de unde alege.

Cu bani mai mulţi, 2018 v-ar putea găsi la Parlament, la Glamour Party". 

Pentru cei cu fără prea multe pretenţii, centrul vechi al Capitalei este soluţia perfectă. Preţurile variază între 100 şi 450 de lei. E drept că şi aici locurile sunt pe terminate. 

Mulţi şi-au făcut deja alte planuri. Petrecere acasă. Cât despre meniu fiecare aduce ce poate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 100 de hituri româneşti în noaptea de Anul Nou, la cel mai mare concert din Bucureşti