Antena Meniu Search
x

"Litoralul pentru toti": tarifele sunt diferite in nordul litoralului fata de sud

Litoralul e acum pentru toti, dar nu peste tot! In Mamaia, si, atentie, Eforie - mai exact, acolo unde se inghesuie lumea, hotelierii vor acum turisti cu bani

Vezi și

Anul acesta, litoralul e pentru toti, dar la preturi diferite. In Mamaia si in Eforie, unde se inghesuie turistii de obicei, cinci nopti la trei stele costa 765 de lei. In regim "all inclusive". Cu trei mese pe zi, sezlong pe plaja si locuri de joaca pentru copii. La un hotel de cinci stele, pretul se apropie de 1.000 de lei.

Gaselnita “all inclusive” inca nu ii atrage pe turisti. Dar ii poti oferi doar micul dejun. In acest caz, un pachet de sase nopti costa intre 315 si 605 lei, in functie de categoria hotelului. Pranzul poate fi luat la restaurantele din statiune. Si aici, preturile mai intra la apa. “Avem o reducere intre 10 si 15 la suta la toate produsele”, a spus Vasile Chirodonja, proprietarul unei terase.

Pentru aceleasi conditii de cazare, dar in zona de sud a litoralului, pachetele pleaca de la 269 de lei. In Saturn, turistii nu se ingramadesc nici in plin sezon. De 1 Mai, au fost de patru ori mai putini decat in Mamaia. Dar un hotel de lux, cu spa, piscina si gradinita pentru copii, isi cheama clientii tot cu oferte "all inclusive".

Prima parte a programului "Litoralul pentru toti" se incheie pe 15 iunie. Va fi reluat, in toamna, la sfarsit de sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Litoralul pentru toti": tarifele sunt diferite in nordul litoralului fata de sud