Antena Meniu Search
x
LIVE

Incendiu într-un bloc de garsoniere din Reghin, zeci de persoane evacuate

Un incendiu la o garsonieră din Reghin a scos oamenii afară din case pe o întreagă scară de bloc. Mulţi dintre ei au sărit cu copiii pe geam, de teama unei tragedii. 36 de oameni au fost în total evacuaţi, iar un copil şi părintele său au fost salvaţi de pompieri în ultima clipă.

De Redactia Observator la 18.12.2019, 11:17
Vezi și

Un incendiu la o garsonieră din Reghin a scos oamenii afară din case pe o întreagă scară de bloc. Mulţi dintre ei au sărit cu copiii pe geam, de teama unei tragedii. 36 de oameni au fost în total evacuaţi, iar un copil şi părintele său au fost salvaţi de pompieri în ultima clipă. Oamenii spun că focul ar fi fost provocat de un bărbat gelos pe femeia cu care avea o relaţie şi care credea că aceasta se află în casă la momentul respectiv.

Era ora 18 şi 50 de minute când un apel la 112 anunţa un incendiu la o garsonieră aflată la parterul unui bloc din Reghin. Fumul gros a creat panică în tot imobilul, iar mulţi dintre locatari au ieşit singuri din casă.

După ce au ajuns şi pompierii, blocul a fost evacuat complet.

Vecinii cred că focul a fost pus intenţionat de un individ gelos pe femeia cu care ar fi avut o relaţie, deşi aceasta e căsătorită. Ar fi încercat acelaşi lucru şi în urmă cu două săptămâni.

Pompierii susţin că deocamdată nu au găsit nicio urmă care să confirme faptul că incendiul ar fi fost provocat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Incendiu într-un bloc de garsoniere din Reghin, zeci de persoane evacuate