Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator, provocat de o femeie izgonită din casă de sora ei. Opt apartamente au fost distruse de flăcări

O femeie izgonită din casă de sora ei ar fi provocat un dezastru în centrul oraşului Constanţa. Ar fi aprins focul în mansarda în care s-ar fi adăpostit.

Vezi și

O femeie izgonită din casă de sora ei ar fi provocat un dezastru în centrul oraşului Constanţa. În mansarda blocului, unde s-ar fi adăpostit, ar fi aprins focul, pentru a se încălzi. Însă flăcările au cuprins şi apartamentele din jur.

De Crăciun, zeci de oameni îşi văd casele ruinate. Mai multe familii au fost evacuate.

Opt apartamente au fost distruse în urma incendiului care, în ziua de Crăciun, a mistuit mansarda unei clădiri din centrul oraşului Constanţa. În case, podelele încă frig. 

Familiile păgubite spun că o femeie care se adăpstea în podul blocului ar fi vinovată pentru deszastru. Ar fi aprins gunoaie pentru a se încălzi. 

Sora celei care ar fi provocat incendiul locuieşte şi ea în bloc. Susţine că ar avea probleme psihice şi nu se poate înţelege cu ea. 

După ce ar fi dat foc mansardei, femeia a fugit. La scurt timp a fost prinsă, iar acum este internată într-un centru din Palazu Mare. Însă pagubele sunt însemnate şi nu pot fi recuperate. Niciuna dintre locuinţele distruse nu avea asigurare. Focul a izbucnit aseară, puţin după ora 20.

Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă.

Şase autospeciale şi 30 de pompieri au fost trimişi să stingă vâlvătaia. Focul a fost stins după aproape două ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Incendiu devastator, provocat de o femeie izgonită din casă de sora ei. Opt apartamente au fost distruse de flăcări