Antena Meniu Search
x
LIVE

Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Piatra-Neamț, după joaca unor copii cu focul

Un apartament dintr-un bloc cu zece etaje din Piatra-Neamț a fost distrus complet de flăcări, iar alte trei au fost deteriorate, după un incendiu izbucnit cel mai probabil în joacă de copii.

De Ana Maria Ghiarasim la 07.11.2020, 17:42
Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Piatra-Neamț, după ce câțiva copii s-au jucat cu focul
Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Piatra-Neamț, după ce câțiva copii s-au jucat cu focul - ISU Neamț/Facebook
  • Un apartament a fost distrus complet, iar alte trei au fost deteriorate ca urmare a intervenției pompierilor pentru stingerea flăcărilor.
  • Aproximativ 20 de locatari s-au autoevacuat din bloc.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingere și o autospecială complexă pentru intervenție la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Piatra-Neamț.

Lt. Ionuț Țobârnac, care se afla în trecere în zona respectivă, a mers din ușă în ușă până la etajul al treilea și a anunțat că este un incendiu, cerându-le oamenilor să-și părăsească locuinţele. Astfel, s-au autoevacuat aproximativ 20 de locatari, anunță ISU Neamț.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul apartamentului, cu degajare mare de fum. 

Pompierii au localizat și lichidat incendiul și au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție. În urma incendiului apartamentul a fost distrus în totalitate, iar alte trei apartamente au fost deteriorate ca urmare a apei folosite pentru intervenție.

Proprietara locuinței, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a suferit arsuri ușoare și a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, dar a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jocul copiilor cu focul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Piatra-Neamț, după joaca unor copii cu focul