Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INCENDIU la o țeavă de gaze, la subsolul unui bloc din Capitală. Un pompier a fost rănit. Martori: “Muncitorii care reabilitează blocul au tăiat, din greşeală, o conductă de gaz”

Un incendiu a izbucnit, marţi, la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc aflat în reabilitare din zona Pieţei Romană din Capitală.

de Redactia Observator

la 12.04.2019 , 12:07

UPDATE 14.20 Un pompier a fost rănit în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit marţi la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc aflat în reabilitare din zona Piaţa Romană din Capitală. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul fusese lichidat, însă pompierii sunt în continuare la faţa locului, căutând eventuale noi focare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, un pompier a suferit arsuri uşoare la faţă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost stins, însă pompierii sunt în continuare la faţa locului, căutând eventuale noi focare.

Vezi și

Conform martorilor, muncitorii care lucrează la reabilitarea blocului au intervenit cu un flex pentru a tăia o ţeavă şi, din greşeală, au tăiat o conductă de gaz.

Pe uşa blocului, există un afiş prin care locatarii sunt anunţaţi că în cursul acestei zilei se opreşte furnizarea gazului în bloc, pentru lucrări. Locatarii spun însă că funizarea gazului nu fusese oprită la momentul la care muncitorii au început lucrările la bloc.

Stirea initiala

Un incendiu a izbucnit, marţi, la o ţeavă de gaze din subsolul unui bloc aflat în reabilitare din zona Pieţei Romană din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat că incendiul a izbucnit la o ţeavă de gaze aflată în pământ, la subsolul unui bloc în reabilitare de pe strada George Enescu nr. 33.

Trei persoane de la etajele superioare ale blocului au fost evacuate şi pompierii verifică în continuare dacă mai sunt persoane în alte apartamente din imobil.

Adrian Marin a precizat că, până în prezent, nu au fost identificate victime.

La locul incendiului au fost trimise două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, fiind prezentă şi o echipă de la compania de gaze.

Accesul în zona focarului este îngreunat de o schelă folosită la reabilitarea blocului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » INCENDIU la o țeavă de gaze, la subsolul unui bloc din Capitală. Un pompier a fost rănit. Martori: “Muncitorii care reabilitează blocul au tăiat, din greşeală, o conductă de gaz”