Antena Meniu Search
x

Începe programul "Litoralul pentru toţi". Reduceri masive la tarifele de cazare

Mâine începe programul "Litoralul pentru toţi", iar asta înseamnă reduceri masive la tarifele de cazare.

de Redactia Observator

la 31.08.2020, 17:05

Vezi și
  • 60 de hoteluri s-au înscris anul acesta în program.
  • Mai bine de jumătate din locurile de cazare au fost deja rezervate.

Hotelierii au pregătit deja oferte atractive, aşă că cine ajunge în staţiunile româneşti de la Marea Neagră în perioada următoare poate beneficia de preţuri la jumtăte faţă de cele din sezon. 60 de hoteluri s-au înscris anul acesta în program.

Primii turişti prin programul "Litoralul pentru toţi" sunt aşteptaţi de mâine la malul mării. Ideea unui sejur la preţuri reduse le surâde românilor. Mulţi aleg această perioada tocmai datorită tarifelor care scad cu până la 50%.

Mai bine de jumătate din locurile de cazare au fost deja rezervate pentru următoarele două săptămâni.

Anca Nedea - consultant turism: Intereseul e pana pe data de 16 septembrie, cu toate astea unii au ales pe 13 sa inchida activitatea, deci cu catev zile mia devreme, ptr ca in general sunt foarte putini care vin dupa inceperea scolilor pe nisa noastra de familisti.

Şaizeci de hoteluri s-au înscris anul acesta în programul "Litoralul pentru toţi". Turiştii au la dispoziţie, zilnic, nu mai puţin de 4.000 de locuri de cazare.

Dragoş Răducan - vicepreşedinte FPTR: În luna septembrie asteptam in jur 40.000 de turisti prin acest program si pe langa ei inca 20.000. In total 60-70.000 turisti in luna septe, care speram sa fie la nivelul anului trecut.

Şi cum de mâine se redeschid şi restaurantele din interiorul hotelurilor, dar şi cafenelele, turiştii vor avea parte de servicii complete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Începe programul "Litoralul pentru toţi". Reduceri masive la tarifele de cazare