Video

Incident în Sinaia: Un copil a căzut de la 4 metri din telescaun

De Claudiu Loghin.
Publicat: 26.02.2021, 14:53.
Actualizat: 26.02.2021, 14:54

Accident grav, în această dimineaţă, în zona Valea Soarelui din Sinaia. Un copil de 6 ani a căzut din telescaun, de la o înălţime de 4 metri. 

Fetiţa a fost transportată de salvamontişti la cabinetul Salvamont de la Cota 1400, iar acum un elicopter SMURD este aşteptat pentru a o duce la spital.

Din informaţiile pe care le avem, fetiţa era însoţită de un adult şi foarte important de spus sistemul de limitare a căderii era cuplat pentru că acest lucru se întâmplă automat la plecarea scaunului din staţie.

A căzut de la 4 metri

Totul s-a întâmplat în zona Valea Soarelui din domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, fetiţa căzând de la 4 metri. Imediat după cădere, la scurt timp au ajuns salvamontiştii din Sinaia, copila a fost preluată şi dusă la cabinetul medical din zona Cota 1400, Cabinetul Medical Salvamont, unde primeşte îngrijiri medicale. Cel mai important că fetiţa este conştientă şi cooperantă.

Fiind o cădere de la înălţime vorbim de o urgenţă maximă pentru care în zonă este aşteptată intervenţia unui echipaj aerian SMURD. Acţiunea este în plină desfăşurare.

Citeşte şi: Turişti blocaţi în telescaun, la Maramureş. Printre ei, un copil de doi ani și tatăl lui

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.