Antena Meniu Search
x

Video Robert a rămas paralizat, după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva poliomielitei. Chiar şi aşa, priveşte cu încredere serul anti-Covid

A rămas paralizat când era copil, iar acum, la 45 de ani, e printre primii care se vor vaccina împotriva coronavirusului în localitatea sa. E povestea unui bărbat din Gorj care a ajuns în scaunul cu rotile în urma unei banale injecţii. În ciuda experienţei care l-a marcat pe viaţă, vrea să le dea un exemplu celor care încă sunt sceptici şi nu au încredere în vaccinul anti-Covid.

de Redactia Observator

la 16.01.2021, 08:55

Vezi și
  • Îndemn la vaccinare, din scaunul cu rotile

Robert a rămas paralizat când avea doar câteva luni. S-a întâmplat imediat după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva poliomielitei. Chiar dacă asta i-a schimbat total viaţa şi l-a făcut dependent de scaunul cu rotile, bărbatul priveşte cu multă încredere serul care ar putea scăpa omenirea de pandemia de coronavirus.

Încrezător în vaccinul anti-Covid

„Am luat decizia să mă vaccinez din nou. Am încredere că totul este ok. Vaccinurile au făcut foarte mult bine pe planetă și au eradicat foarte multe probleme grave pe care omenirea le-a trecut în decursul istoriei”, a declarat Robert Gavrilescu.

Înainte de a lua decizia de a se vaccina, Robert s-a consultat cu medicul de familie, dar şi cu un medic neurolog şi cu un medic pneumolog.

„Pe lângă dizabilitatea pe care o am, sechele de poliomielită, sufăr şi de un astm bronşic alergic şi atunci... Toţi trei mi-au spus că dacă cumva aş face Covid-19, şansele să trec cu bine... Din păcate, niciunul dintre cei trei medici nu au putut să-mi spună un procent”, mai spune Robert.

Muzica, singura care îi dă putere

Înainte de pandemie, Robert participa la diferite evenimente culturale, sportive, dar şi muzicale. Acum, muzica este singura care îi dă putere în lumea care se refugiază.

„De când m-am îndrăgostit, n-am nevoie de nimic”.

Robert urmează să fie imunizat şi speră ca gestul său să le dea încredere să se vaccineze şi celor mai sceptici dintre români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Robert a rămas paralizat, după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva poliomielitei. Chiar şi aşa, priveşte cu încredere serul anti-Covid