Meniu
Search
x

Video Îndrăgostiții înfruntă gerul în apele termale de la Băile Felix

Sfârşit de săptămână plin de iubire la Băile Felix. Amorezii se răsfaţă în băile termale, pentru a uita de ger, iar hotelierii le-au pregătit o mulţime de alte surprize. Distracţia a început încă de vineri pentru cuplurile de îndrăgostiţi, iar astăzi vine partea cea mai savuroasă.

De Redactia Observator la 14.02.2021, 11:58
Vezi și
  • Hotelierii le-au pregătit și numeroase surprize cuplurilor.
  • Weekend-ul romantic a fost bifat cu brio. 

Distracţia are loc de cinste la Băile Felix şi turiştii profită de sărbătoarea dragostei în apele termale. Valentine's Day i-a prins pe îndrăgostiţi departe de aglomeraţia urbană, de ger şi de grijile de zi cu zi. Petrecerea a început încă de vineri cu cocktailuri care mai de care mai speciale, baloane şi o atmosferă pe măsură.

Cupluri de toate vârstele au venit la Băile Felix

Îndrăgostiţii se bucură de apa caldă, chiar dacă vremea rece încă se simte în termometre şi de toate beneficiile oferite de hotelieri. 

Monica şi Viorel au bătut drumul tocmai din Timişoara până la Băile Felix, dar nu regretă alegerea făcută. Sunt căsătoriţi de 24 de ani, iar romantismul e încă viu. 

Cuplu: E foarte, foarte fain. Este foarte relaxat şi un weekend bine meritat. 

Reporter: Cum de v-aţi hotărât să veniţi la Băile Felix?

Cuplu: Păi, de obicei venim, dar iarna nu am fost niciodată.

Reporter: Vă pare rău că aţi venit?

Cuplu: Nu, doamne fereşte... 

Hotelierii le-au pregătit și numeroase surprize cuplurilor, tocmai ca weekend-ul romantic al acestora să fie bifat cu brio. 

Dumitru Fechete, director complex hotelier: Le-am pregătit tot felul de surprize plăcute. Vor avea acces la zona de spa, la cabinetele de masaj, cambinete de cosmetică şi seara o vom încheia într-un mod romantic, cu o cină romantică cu un meniu deosebit şi muzică live.

Tariful pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină a variat, preţul încadrâdu-se între 900 şi 1200 de lei pentru două persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Îndrăgostiții înfruntă gerul în apele termale de la Băile Felix