Antena Meniu Search
x

Influencerii și secretele banilor din online

Foarte mulţi tineri îşi doresc să devină influenceri şi să reuşească să scoată mici averi din postările pe reţelele de socializare. Însă nu e atât de uşor pe cât îşi închipuie.

de Redactia Observator

la 02.03.2020, 17:16

Vezi și
  • Vedetele se pregătesc ore bune pentru şedinţele foto.
  • Postările trebuie să aibă un mesaj cât mai sugestiv şi autentic.

Foarte mulţi tineri îşi doresc să devină influenceri şi să reuşească să scoată mici averi din postările pe reţelele de socializare. Însă nu e atât de uşor pe cât îşi închipuie.

O spun influencerii de peste Ocean, care au început să conteze doar după ani lungi de muncă. E mult mai greu decât să mergi la serviciu, pentru că - în online - nu ai un program bătut în cuie.

Munca de influencer poate părea uşoară din exterior, dar în realitatea nu este chiar aşa. Vedetele se pregătesc ore bune pentru şedinţele foto. Apelează la make up artişti sau hairstylisti pentru a arăta cât mai bine şi sunt atente la toate detaliile care apar în cadru.

Postările trebuie să aibă un mesaj cât mai sugestiv şi autentic. În spatele pozelor care par pefecte pe reţele sociale, de multe ori este o întregă echipă de profesionişti.

Influencerii ne dezvăluie că nu toată lumea se poate bucura de acest succes şi că uneori este nevoie şi de noroc pentru a avea câţi mai mulţi urmăritori.

Însă şi câştigul poate deveni semnificativ în timp. O parte din banii obţinuţi din mediul online vin din contractele de promovare încheiate cu diverse branduri.

Un alt beneficiu al influencerilor este că foarte multe haine sau produse de înfrumuseţare, chiar şi vacanţe sunt primite pe gratis. Totul în schimbul postărilor din mediul online, care sunt văzute de milioane de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Influencerii și secretele banilor din online