Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetita de patru ani ucisa de tata, motiv de scandal intre rude

Ingerul ucis de tata a ajuns, dupa moarte, motiv de scandal intre mama si familia ucigasului. Oamenii s-au privit astazi fata in fata, la morga.

de Redactia Observator

la 26.04.2013 , 19:08

Si-au aruncat cuvinte grele si si-au disputat trupul fara viata al copilei de patru ani. S-au prabusit apoi impreuna cand au vazut sicriul alb. Moartea i-a impacat.

Si-ar fi dat viata pentru copilul ei, dar sotul sau a ales o razbunare mai crunta decat moartea. Cu sange rece, barbatul si-a transformat fiica de patru ani in arma razbunarii. A dus-o in brate spre moarte

Astazi, la morga, mama fetitei ucise si sora criminalului s-au privit ochi in ochi. Si-au aruncat cuvinte grele. Familia ucigasului arunca vina si crima pe umerii mamei, care si-ar fi parasit copilul si sotul.

Vezi și

Nu i-ar fi pasat, spun rudele barbatului, nici cand sotul ei a inceput s-o santajeze si s-o ameninte ca-i va ucide fetita. Dar femeia nu s-a intors. Pentru o dragoste interzisa, a platit pretul suprem: viata copilului ei.

Durerea a invins ura. Coplesite, mama fetitei si sora criminalului s-au prabusit in lacrimi cand au vazut sicriul alb.

Fetita de patru ani va fi inmormantata de mama ei. Tatal calau se lupta inca sa traiasca, dupa ce a incercat sa-si ia viata, imediat dupa crima.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Fetita de patru ani ucisa de tata, motiv de scandal intre rude