Antena Meniu Search
x

Video Înghețată cu aromă de artă, la Târgu Mureș. Clienții pot admira picturile unui artist local și degustă din sortimentele de îngheţată

Expoziţie inedită la Târgu Mureş. Clienţii unei geletarii pot admira picturile unui artist local în timp ce degustă din zeci de sortimente de îngheţată. Pentru că suntem în luna femeilor, expoziţia este dedicată bineînţeles reprezentantelor sexului frumos.

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 18:39

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cei care trec pragul gelateriei din Târgu Mureş păşesc într-o lumea a culorilor. Pereţii localului au fost decoraţi cu o colecţie de picturi realizate de un artist local. 

Laurenţiu Condurache, artist plastic: Aici găsim liniște, bucurie, culoare. Când am creată această colecție m-am gândit să trăim clipa și clipa oricum o trăiești alături de femeie, ea făcând parte din viața ta și împuternicindu-te constant. 

Explozie de culori nu este numai pe pereţi ci şi în vitrine. În timp ce admiră operele de artă, clientele gelateriei se pot bucura de o cupă de îngheţată. Sortimentele sunt diverse şi acoperă cele mai pretenţioase gusturi.  

Mihai Urcan, reprezentant gelaterie: Femeile au nevoie de un desert bun, dar să fie și sănătos. Invităm clientele noastre la o cupă de artă care sperăm să le încânte în această lună a femeilor. 

Iar clienţii nu s-au lăsat aşteptaţi. 

CliențiSunt foarte frumoase tablourile Îmi pace atmosfera. Ne place foarte mult cum arată interorul, tot, e foarte frumos aici, e foarte plăcut. 

Pe lângă îngheţată, cei care doresc pot lua acasă şi tablourile. Contra cost, însă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Înghețată cu aromă de artă, la Târgu Mureș. Clienții pot admira picturile unui artist local și degustă din sortimentele de îngheţată