Antena Meniu Search
x

ÎNGROZITOR! Un băiat de 13 ani şi-a privit neputincios fratele geamăn cum se îneacă în apele Bahluiului. Cei doi erau în vacanţă la bunici

Un băiat în vârstă de 13 ani, din localitatea Dancu, a fost găsit mort în râul Bahlui, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU).

Un băiat în vârstă de 13 ani, din localitatea Dancu, a fost găsit mort în râul Bahlui, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, băiatul şi fratele său geamăn au plecat la scăldat în râul Bahlui, fără a-şi anunţa bunica, la care locuiau. Atunci când nu a mai ieşit din apele râului, fratele geamăn a sunat la serviciul 112.

'Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a fost solicitat să intervină la o persoană dispărută în albia râului Bahlui pe raza localităţii Tomeşti. Ne-am deplasat cu o autospecială de scafandri, o barcă şi şapte subofiţeri şi doi scafandri. După aproximativ o oră de căutări persoana a fost găsită, a fost predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă', a declarat lt. Cosmin Tudor, şeful echipajului ISU care a intervenit.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a sosit la locul incidentului a încercat să-l resusciteze pe băiat, în cele din urmă fiind nevoit să declare decesul.

'Cu ajutorul colegilor de ISU şi al scafandrilor a fost scos din apă copilaşul de 13 ani. Din păcate, timpul petrecut sub apă a fost mult prea lung, noi am încercat să-l resuscităm, l-am intubat şi l-am resuscitat, dar fără rezultat, fiind nevoiţi să declarăm decesul', a declarat Luminiţa Cuciuc, medic SAJ Iaşi.

sursa foto: bzi.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » ÎNGROZITOR! Un băiat de 13 ani şi-a privit neputincios fratele geamăn cum se îneacă în apele Bahluiului. Cei doi erau în vacanţă la bunici