Antena Meniu Search
x

Înmormântare cu alai de interlopi în Baia Mare. Mulți au plecat în grabă la vederea mașinilor de poliție (Video)

Peste 100 de persoane s-au înghesuit, duminică, la o înmormântare în Baia Mare, unde au participat numeroși capi ai lumii interlope din municipiu.

de Redactia Observator

la 11.10.2020, 16:26

Înmormântare cu peste 100 de persoane, în lumea interlopă din Baia Mare Vezi și
  • Persoanele prezente la înmormântare nu au respectat normele de distanțare fizică și nici nu au purtat măști de protecție.
  • O filmare făcută de un amator surprinde momentul în care mulți dintre cei prezenți la înmormântare se urcă în mașini și pleacă în grabă de la eveniment.

Presa locală scrie că multe dintre cele peste 100 de persoane prezente la înmormântare nu au respectat normele de distanțare fizică și nici nu au avut măști de protecție, deși legislația în vigoare impune acest lucru.

Mai mult, la eveniment ar fi prezenți inclusiv jandarmi care au asistat neputincioși la eveniment, scrie detectivuldepresasoc.ro.

O filmare făcută de un amator surprinde momentul în care mulți dintre cei prezenți la înmormântare se urcă în mașini și pleacă în grabă de la eveniment, după apariția în zonă a echipajelor de poliție.

Într-un punct de vedere transmis presei, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureş a transmis că la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, care au solicitat participanților să se respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov2 și s-a procedat la identificarea celor care nu s-au conformat, urmând a se lua masuri de sancționare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Înmormântare cu alai de interlopi în Baia Mare. Mulți au plecat în grabă la vederea mașinilor de poliție (Video)