Antena Meniu Search
x

Cântece de jale și de nuntă la înmormântarea Danielei Cușnir, interpreta de muzică populară ucisă în accidentul de la Dărmănești

Cântece de jale și de nuntă la înmormântarea Danielei Cușnir, interpreta de muzică populară de 23 de ani, ucisă în accidentul de luni dimineață de la Dărmănești.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.09.2020, 08:27

  • Daniela Cușnir a murit într-un accident, luni dimineață, pe drumul spre casă de la o nuntă în Copșa Mică. 
  • Tânăra de 23 de ani a fost condusă joi pe ultimul drum.

Daniela Cușnir se întorcea spre Călinești, luni dimineață, la volan aflându-se violonistul împreună cu care cântase duminică seara la o nuntă în Copșa Mică. 

La câțiva kilometri de casă tânărul de 19 ani a pierdut controlul asupra direcției, după ce, conform declarațiilor acestuia în fața polițiștilor, ar fi adormit la volan.

Daniela a pierit după ce mașina scăpată de sub control a intrat într-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod.

Joi, ea fost condusă pe ultimul drum, iar la înmormântare a participat tot satul. După ce au aflat de tragedie, colegi de breaslă ai artistei din întreaga țară au venit să-i aprindă o lumânare și să își ia rămas bun. 

Pe ultimul drum i-au fost și membrii formației Dorna Band din Vatra Dornei, în cadrul căreia Daniela era solistă.

Pe pagina de Facebook a artistei au curs mesajele de rămas bun, precum și imagini de la ultimul drum al interpretei de muzică populară.

”Fată dragă și scumpă Daniela Cuşnir, astăzi în loc să mă întorc acasă veselă cu o cutie de prăjituri de la nunta ta, m-am întors acasă de la ultima întâlnire cu tine, cu lacrimi în ochi, cu un colac, un prosop și - o lumânare. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Nicoleta Cojocaru.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cântece de jale și de nuntă la înmormântarea Danielei Cușnir, interpreta de muzică populară ucisă în accidentul de la Dărmănești