Antena Meniu Search
x

Zeci de amenzi după înmormântarea cu lăutari pentru bărbatul din Roșiorii de Vede mort de COVID

Înmormântare cu alai şi lăutari la Roşiorii de Vede. În loc să fie dus direct la groapă, un bărbat care a murit de COVID, a fost condus acasă şi jelit. Zeci de apropiaţi au atins sicriul, iar unii l-au şi pupat. Funeraliile, care nu au respectat nicio regulă, au fost transmise în direct pe Facebook. Poliţiştii au aflat întâmplător, au ajuns si ei dar au stat deoparte, înainte să împartă amenzi.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 22.10.2020, 21:45

Vezi și
  • Bărbatul a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu 3 săptămâni
  • A fost internat inițial la Roşiorii de Vede, apoi dus în stare gravă la un spital din Ilfov, unde a murit

Cel puţin 50 de oameni stau îngrămădiţi în jurul sicriului, fără mască. Apropiaţii pupă capacul şi îl jelesc pe bărbatul care a murit de COVID-19 la 49 de ani. Rudele nu au lăsat nicio tradiţie nerespectată. Au angajat un lăutar şi au făcut dedicaţii la căpătâi.

Bărbatul a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu 3 săptămâni. A fost internat inițial la Roşiorii de Vede, apoi dus în stare gravă la un spital din Ilfov, unde a murit.

Rudele l-au adus acasă cu alai de nereguli. O maşină a trecut pe roşu ca să nu piardă urma dricului.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Odată adus din Bucureşti, cadavrul bărbatului ar fi trebuit cel puţin, conform legii, să fie dus direct la cimitir. În schimb, rudele bărbatului s-au oprit cu el la locuinţă.

Citește și:

În oraşul care vuieşte de vestea înmormântării cu fast, primarul nu ştie nimic. Ne informează o angajată fără mască.

Angajată fără mască: A fost informat azi când a venit la serviciu şi ieri, într-adevăr, dar era în concediu.

Reporter: Să vă puneţi şi masca, suntem într-o...

Angajată fără mască: Da, bine.

Poliţiştii locali spun că au aflat de la preot.

Petre Petricioaia, director Poliţia Locală Roşiorii de Vede: Vor să vină nişte romi, să depună un mort la capelă şi din informaţiile dânsului, este suspect de COVID. S-au alaramat toate organale competente, jandarmii, mascaţii, poliţia naţională.

Poliţia Naţională recunoaşte însă că a aflat despre funeralii întâmplător.

scms. Teodora Dragole: Colegii noştri s-au mobilizat cu celeritate și împreună cu luptători Serviciul pentru Acţiuni Speciale și jandarmi au reușit dispersarea cu rapiditate a oamenilor

Doar că imaginile arată altceva. La fel ca în cazul interlopului Emi Pian, se vede cum poliţiştii doar stau de pază şi escortează maşinile spre cimitir.

Au fost date 25 de amenzi după înmormântarea cu alai. Dar ancheta epidemiologică este imposibilă. Potrivit legii, ancheta se face în cazul celor care au avut contact cu o persoană vie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de amenzi după înmormântarea cu lăutari pentru bărbatul din Roșiorii de Vede mort de COVID