Antena Meniu Search
x

Inmormantarea lui Florin Cioaba

Cu un ochi isi plang regele, cu altul trebuie sa numere banii. Pe langa factura pe care o au de platit, rudele lui Cioaba trebuie sa pregateasca si o inmormantare demna de un rege

Vezi și

“Toti rromii din Romania strangem de la toti si le dam banii turcilor, dar sa ne aducem regele acasa”, a spus un rrom. Intre timp, familia Cioaba trebuie sa adune bani si pentru inmormantare. O inmormantare cum n-a mai vazut Romania.

Rudele au comandat deja un sicriu demn de un rege. Cu aer conditionat. "Vreau sa vada ochiul meu ceva foarte de lux, de calitate pentru tatal meu", a spus Dorin Cioaba.

Supusii vor putea vedea sicriul cu trupul lui Florin Cioaba pe catafalcul din Palat, timp de trei zile. Apoi, va ajunge in cavoul familiei Cioaba.

Regele Florin Cioaba va fi inmormantat in cimitirul din Sibiu, langa parintii lui, Lucia si Ioan Cioaba.  De funerarii vrea sa se ocupe si un alt rege al rromilor, din Costesti. “Peste 150 - 200 de mii de oameni o sa fie la inmormantare”, a spus Dan Stanescu.

Pe ultimul drum, regele rromilor va fi insotit si de unii politicieni. “A avut, intr-adevar, si o mare putere de munca si o ambitie. Dumnezeu sa-l primeasca, sa-l odihneasca”, a zis Madalin Voicu. Ca era muncitor, subliniaza si unul din prieteni, presedintele Basescu, aflat in vizita in Maramures. “Condoleante familiei domnului Cioaba si intregii etnii. Este un regret pe care il exprim pentru un om care a muncit extraordinar de mult sa ii aduca pe romi la crestinism”, a spus seful statului.

Slujea, in biserica. Dar nu lipsea nici de la petrecerile cu manelisti. “Fereasca Dumnezeu! Condoleantele mele, mai mult de-atat ce sa spun. vorbele nu-si au rostul”, a exclamat Vali Vijelie.

Din inchisoare, si Sandu Anghel, zis Bercea "Mondialu’" si-a exprimat dorinta de a participa la inmormantare. Ramane de vazut daca mai marii penitenciarului il vor lasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Inmormantarea lui Florin Cioaba