Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV Inregistrarea discutiei dintre omul de afaceri din Constanta si cei platiti sa-l omoare

A dat banii hotarata ca sotul ei sa primeasca un glont in cap. Nu a clipit - a ordonat ca asasinul sa traga in scara, dupa ce tinta coboara din masina.

Vezi și
“Femeia vrea sa dea 17.000 pentru tine!” – asa incepe dialogul intre asasinii platiti si constantean. Pas cu pas, omul de afaceri a aflat scenariul de groaza chiar de la cei tocmiti sa-l lichideze. Initial, indivizii credeau ca vor scoate usor un ban.

“Noi am vrut doar sa-l speriem. Aveam un prieten care lucra la o firma de paza si protectie si am zis ca doar il speriem. Doar mergem sa stam de vorba cu el si sa o lase in pace, sa nu-i mai spuna nimic”, continua marturisirea.

Barbatii au ajuns sa se sperie, cand au vazut cat de serioasa era clienta. Aceasta le-ar fi spus clar ca vrea sa fie impuscat de cat mai multe ori in cap, ca sa fie sigura ca nu supravietuieste.

Amantul Lilianei Vadineanu era prieten cu indivizii contactati sa-si murdareasca mainile cu sange. N-avea insa putere de decizie.

“Ea lua toate deciziile. Daca vorbea cu noi, se ducea sa stea de vorba cu dansa, dupa aia venea si ne spunea ce voia”, spune cel care a denuntat tentativa de asasinat.

Omul de afaceri a aflat ca fosta nevasta il ura de moarte pentru ca la divort ii luase custodia copilului. Femeia pierduse orice sansa sa-l recupereze dupa ce s-a aflat ca e prostituata in Germania.

La toate acuzatiile, Liliana Vadineanu raspunde cu un contraatac. “Vom depune luni o plangere de santaj si amenintare impotriva a trei persoane, sotul si cei doi. Sunt sustinute de probe pe care le-am adunat intre timp”. A declarat Carmen Cioca, avocata Lilianei Vadineanu.

Dupa 7 ani de casnicie cu femeia pe care o acuza ca a vrut sa-l omoare, omul de afaceri si-a dat seama ca relatia lor s-a terminat brusc. La fel cum a inceput: “M-am trezit insurat. A stabilit data nuntii la starea civila, eu practic am venit de la servici, m-am dus acasa, m-am imbracat si m-am dus la starea civila”, povesteste Daniel Vadineanu.

Liliana si Daniel Tiberiu Vadineanu au divortat la sfarsitul anului trecut si au o fetita de 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV Inregistrarea discutiei dintre omul de afaceri din Constanta si cei platiti sa-l omoare