Antena Meniu Search
x

Instanta i-a micsorat Danei Patriciu de patru ori taxa de timbru pentru partaj

Nici nu stii cine a castigat, Dana Patriciu sau statul. Instanta i-a micsorat Danei Patriciu de patru ori taxa de timbru pe care trebuie sa o plateasca in procesul de partaj cu sotul sau. Acum, procesul se poate judeca

Vezi și

Judecatorii ii vor permite Danei Patriciu sa plateasca esalonat o parte infima din valoarea taxei de timbru judiciar, urmand ca dupa finalizarea procesului de partaj sa achite suma integrala. Pe larg: Dana Patriciu va plati timp de patru ani, incepand din mai, suma de 1.000 de lei. Diferenta de 75.852.000 va trebui sa o achite dupa ce magistratii vor da o decizie irevocabila in procesul de partaj. Acesti bani vor intra direct in visteria statului.

Dana Patriciu a depus la Instanta documente potrivit carora ea si sotul ei au strans o avere estimata la peste doua miliarde de dolari. In paralel cu partajul, sotia miliardarului a inaintat o alta cerere in care vrea sa gestioneze singura averea familiei pe motiv ca sotul ei e lipsit de discernamant. Pe de alta parte, Dinu Patriciu a intentat divortul. Omul de afaceri s-a intors de curand in tara si spune ca e pregatit sa lupte cu ,,sacalii''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Instanta i-a micsorat Danei Patriciu de patru ori taxa de timbru pentru partaj