Antena Meniu Search
x

Activităţi interactive pentru copii la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

Weekend de weekend, Grădina Zoologică din Târgu Mureş are o surpriză pentru micii vizitatori. Întâlniri faţă în faţă cu animalele la care, în mod normal, nu au acces foarte uşor.

de Sorin Tanţoş

la 06.07.2020, 15:30

Vezi și
  • Grădina Zoologică din Târgu Mureş s-a îmbogăţit de curând cu un nou locatar.
  • Este vorba despre o specie de capră originară din Munţii Himalaia.

Copiii învaţă în acest fel o mulţime de lucruri interesante despre animale şi pot chiar să le atingă sau să le ţină în braţe.

Puiul de caiman şi şarpele Victor au fost vedetele întâlnirii de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş.

Deşi întâlnirile săptămânale se adresează copiilor care vor să cunoască animalele şi să afle lucruri interesante despre ele, nici cei mari nu s-au dat în lături de la întâlnirea cu reptilele.

Andras Kapac, director adjunct grădina zoologică Târgu Mureș: Saptamana trecuta am inceput cu testoasa, au venit copiii, au aflat date despre acest animal si apoi au putut pune mana pe aceste animale, iar saptamana aceasta este vorba despre serbi si crocodili. Eu sper ca toata vara vom reusi sa continuam acest sir de activitati spre bucuria copiiilor dar si a parintilor.

Reacţiile publicului au fost la fel de pline de entuziasm, indiferent de vârstă.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş s-a îmbogăţit de curând cu un nou locatar. Este vorba despre Mishmi Tachin, o specie de capră originară din Munţii Himalaia, care nu poată fi văzută la altă grădină zoologică din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Activităţi interactive pentru copii la Grădina Zoologică din Târgu Mureș